perjantai 1. kesäkuuta 2012

Keppari


Muksujen kevätjuhlaan tarvittiin yhteen ohjelmanumeroon keppihevonen. Toiset lapset teki nuo päiväkodilla itse, mutta koska meillä oli siihen aikaan muuta niin päädyin tekemään tuon itse tytölle. Alunperin idea oli toteuttaa tuo villasukasta... no meillähän ei ollut mielestäni tarpeeksi kaunista tai isoa villasukkaa...
Kaavan otin ihan suoraan Suuri Käsityö-lehdestä kun en jaksanut sitä itse alkaa piirtämään... ajoittain vaivaa pienen pieni laiskuus. :)





Kangasvarastooni on kertynyt josjonkinlaista kangasta joten suitsiin löytyi nahkaa ja silmiin keinonahkaa. Nuo silmät on kyllä ihan ylihyvin onnistuneet ja aika eläväisennäköiset. Onnistuinpa tuota heppaa säikähtämäänkin kun se seisoi olohuoneen lattialla suitsien teon ajan... ehkä liiankin eläväinen heppa...

Ne sanat joihin ei äiti voi koskaan kyllästyä...
"Äiti on niin taitava ja ihana!" Nuo sanat ja se ilo ja riemu  korvaa kyllä sen kaiken vaivan ja valvotut yöt mitä näiden projektien kanssa aina tulee.
Jäi tämänkin hepan viimeistely ihan viimehetkeen, joten kyllähän sitä yksi yö tuli askarreltua tämänkin parissa.


Kangasvarastostani löytyy myös todella ihanaa ja pehmeää karvakangasta mikä olisi aika täydellistä söpöihin poneihin... suunnitelmissa siis ponien teko kun sen kaavan saa vaan piirrettyä :)

2 kommenttia:

  1. Hieno heppa! Mistä kankaasta se on tehty?

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Hepan tein kangasvaraston kätköistä löytyneistä mokkapaloista.

    VastaaPoista